TIP:
Tegen haaruitval bij vrouwen

haaruitval bij vrouwen

O.a. hier te bestellen

Advertenties

Haargroeimiddel

Het behandelen van haaruitval varieert al naar gelang het soort haaruitval. Naast een chirurgische ingreep, en het aanpakken van oorzaken als dieet, roken, stress, zijn er ook haargroei middelen op de markt waarmee prima resultaten geboekt kan worden. Uitgezonderd shampoos en cremes moeten veel van deze haargroei producten getest worden door de regelgevende instanties voor deze toegelaten worden op de markt. Hieronder geven we een aantal tips voor goede haargroeimiddelen:
Haargroeimiddel Propecia

Dit is een medicijn die haaruitval bij mannen in een vroeg stadium kan keren. Het medicijn is vooral zeer geschikt tegen alopecia androgenetica. Deze vorm van haaruitval komt bij vrouwen en kinderen zelden voor. Het hormoon testosteron speelt namelijk een grote rol in deze vorm van haaruitval. De werking van Propecia is wetenschappelijk bewezen. Dit medicijn is hier verkrijgbaar
Haargroeimiddel Priorin

Priorin ondersteunt gezonde haargroei. Dit extract is met name geschik als u bij uzelf lichte haaruitval constateert: bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap, menopauze, bij seizoenswisselingen of bij verminderde weerstand. Priorin bevat een gierstextract en vitamine B5. Beide bestanddelen ondersteunen gezonde aangroei van haar. Het middel is onder andere hier verkrijgbaar.
Haargroeimiddel Hair Fusion

Hair Fusion is een product van Haar Medical - een specialist in het bestrijden van haaruitval. Laboratorisch onderzoek toont aan dat overmatige haaruitval na enkele weken reeds gestopt wordt en dat binnen enkele maanden nieuw haar kan aangroeien op de kalende plekken. Een zeer effectief medicijn. Onder andere hier te bestellen.
Naast bovenstaande medicijnen zijn er nog talloze andere haargroeimiddelen. Let altijd goed op de kwaliteit! Er is altijd al veel goedkope rommel op de markt geweest. Dat lijkt positief voor de portemonee, maar als het middel niet effectief is, heeft het totaal geen zin. Laat u altijd goed informeren over effectieve haargroeimiddel producten.